NJËSIA E JASHTME MULTI MUL-E42INV-5

NJËSIA E JASHTME MULTI MUL-E42INV-5

TOYOTOMI MUL-E42INV-5

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E42INV-5
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 39.500
kW/h 11.58
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 11.900 ~ 46.400
kW/h 3,48 ~ 13,60
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 44.300
kW/h 13.0
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 15.300 – 47.700
kW/h 4,48 – 14,0
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) EER 3.23
Klasa e Energjisë së Ftohjes
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 3.67
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
PERFORMANCA
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 67
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 54
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 1.015×1.103×440
PESHA NETO kg 102
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 4×6,35 (1/4”) dhe 1×9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 2×9,53 (3/8”) & 1×12,70 (1/2”) dhe 1×15,88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 12+12+12+12+12
Diferenca maksimale e lartësisë m 5+5+5+5+5
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ Ftohja  -15 ~ 43
Ngrohje – 15-24
FTOHËS R410A
Back to top of page