page-header
SISTEME KONDICIONIMI E ASPIRIMI

Prezantojmë me krenari kondicionerë TOYOTOMI

Ne projektojmë dhe furnizojmë me sisteme aspirim e kondicionim, kondicioner për ambiente të mëdha, lokale, bare, qendra tregtare e deri te kondicionerë apartamentesh.

page-header

Kondicioner Japonez

TEKNOLOGJI JAPONEZE
SPECIFIKAT E TEKNOLOGJISË Japoneze TOYOTOMI
page-header

Kondicionim Aspirim

AMBIENTE ME SHUMË HAPËSIRË.

Kondicionim Ndërtesash
SISTEMET VRF
  • Fillim i Thjeshtuar (75% më shpejtë)
  • Kompresorë me teknologjinë e injektimit të avullit ``EVI``.
  • Kontrolli automatik i ngarkesës - SRL (NGARKËSIA E VETËREAGIMIT)
  • Motori i ventilatorit pa sensor inverter DC
  • Teknologjia e kontrollit të konsumit të gjeneratës së re
  • Shkëmbim efikas i nxehtësisë
  • Can + teknologji e aplikueshme deri në 100 njësi të brendshme
  • Kontroll shumë i sofistikuar i sistemit elektronik
  • Teknologjia e gjumit në pritje
  • SRL (Load Self-Reaction) Kontroll adaptiv i ngarkesës
  AED SOLUTION
  Projektim & Realizim Sisteme Kondicionimi, Aspirim, Ventilim & Ngrohje
  background
  KENI PYETJE?
  Na Kontaktoni


   Përse
   AED SOLUTION

   Kompania “AED Solution” fillon aktivitetin e saj ne vitin 2018.
   Ne jemi një kompani inxhinierike, projektim, instalimi dhe mirëmbajtje e aplikuar në te gjithë sistemet ku përfshihen sistemet e kontrollit të klimës, ventilim, ngrohje-ftohje dhe ujë të ngrohtë sanitar.

   Ne gjithmonë i përmbahemi standardeve më të larta të cilësisë dhe efikasitetit duke promovuar inovacionin dhe angazhimin mjedisor.

   Ne aplikojmë teknologjitë më të fundit dhe më të avancuara të projektimit dhe inxhinierisë në instalimet tuaja – qe nga marrja të dhënave fillestare – për të arritur rezultatet më të mira. Qëllimi ynë është të sigurojmë klientët tanë nivelet më të larta të efikasitetit të energjisë, konfort dhe përsosmëri.

   Back to top of page