Pompë nxehtësie Hydria+ IV

Pompë nxehtësie Hydria+ IV

Pompa e nxehtësisë Hydria+ IV ofron mundësinë e aplikimeve të shumëfishta
e Ngrohjes/Ftohjes, Ujit të Nxehtë të Shtëpisë dhe Ngrohjes së Pishinave

Category: Tag:

Description

Temperatura e ujit në dalje 65oC
✓ R32 Ftohës miqësor ndaj mjedisit
✓ Kompresor i dyfishtë rrotullues me 2 faza me efikasitet të lartë
✓ Motori i ventilatorit DC me inverter
✓ Veshje me fin e artë HX
✓ Funksioni i shkrirjes inteligjente
✓ Shkëmbyesi i nxehtësisë Danfoss me mbrojtje të integruar kundër ngrirjes
✓ Pajisjet hidraulike totale të integruara për funksionimin Plug & Play
✓ Pompë uji me inverter analoge me efikasitet të lartë PWM
✓ Ngrohës standard i kaviljes dhe shasisë
✓ Teknologji EVI për performancë të lartë dhe të qëndrueshme në temperaturë të ulët të ambientit
✓ Sensori i veçantë i temperaturës për funksionimin termostatik, duke arritur saktësi në optimizimin e funksionimit
Rehati duke kursyer energji
✓ Kontrolli i burimit të jashtëm ndihmës (bojler me gaz, vaj, E-Ngrohës)
✓ Gama e zgjeruar elektrike e funksionimit të sigurt (modelet 1Ph 185V-264V & modelet 3Ph 320V-460V)
✓ Ekran me prekje me definicion të lartë 4,3”
✓ Funksioni i dezinfektimit të ujit të nxehtë në 70°C (Legionella)
✓ Ventilator i vetëm për të gjitha madhësitë
✓ Dimensione të vogla dhe funksionim të heshtur
✓ Standard Wi-Fi për IOS/Android
✓ Funksioni i heqjes së ajrit për qarkun HC & DHW
✓ Funksioni në varësi të motit për temperaturën e rrjedhës së ujit dhe temperaturën e dhomës sipas ambientit
✓ Prodhimi dhe prioriteti i shpejtë i ujit të nxehtë
✓ Funksioni i shtrimit
✓ Modaliteti i pushimeve
✓ Funksioni i termostatit
✓ Operacioni i rregullueshëm në parametrin aktual (rrjeti lokal).
✓ Pamja e parametrave, konfigurimi operacional dhe pamja e alarmeve
✓ Lidhshmëria dhe aksesi në distancë përmes RS485 për Protokollet Modbus/BACnet (BMS)
✓ Modaliteti i qetë me reduktim të zhurmës në kohë
✓ Programi ditor dhe javor i ngrohjes/ftohjes dhe ujit të ngrohtë shtëpiak

Back to top of page