Kondicioner Dai Ichi DHT22 12IVi/o DHT22

Kondicioner Dai Ichi DHT22 12IVi/o DHT22

Kondicioneri mur DAI-ICHI me modalitetin ECO, ftohësin ekologjik R32 dhe funksionin e vetëpastrimit ofron kursime të mëdha energjie dhe një atmosferë krejtësisht të pastër në dhomë. 

Category:
Back to top of page