SERIA E INVERTERIT DC IZURU ECO II TOYOTOMI TRN/TRG 2256ZR

SERIA E INVERTERIT DC IZURU ECO II TOYOTOMI TRN/TRG 2256ZR

Performanca e lartë, konsumi i ulët dhe shumë funksione komforti e bëjnë Izuru Eco II një zgjedhje unike! E nxitur nga nevoja për rehati absolute në hapësirë, ajo bën përshtypje me funksionet e saj inteligjente dhe teknologjinë e kontrollit të zërit! Në të njëjtën kohë, filtri i ri unik HEPA 3PLUS i kombinuar me jonizuesin, filtrin fotokatalitik dhe funksionin e sterilizimit të vetë-pastrimit 55oC ofrojnë një atmosferë të pastër dhe të shëndetshme në dhomë. Shijoni një përvojë të patejkalueshme të ajrit të kondicionuar dhe rehati në hapësirë, gjatë gjithë vitit.

Categories: ,

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TOYOTOMI TRN/TRG 2256ZR
TOYOTOMI Izuru Eco R32 2022
 
MODEL   TRN/TRG 2256ZR
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW 5.2
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW 4.2
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW 4.3
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE* PERFORMANCA Btu/orë 17742
kW 5.20
FAMI I PERFORMANCËS Btu/orë  3,412 – 20,813 
kW 1.00 – 6.10
Ngrohje* PERFORMANCA Btu/orë 19.107
kW 5.60
FAMI I PERFORMANCËS Btu/orë 3,753 – 22,520
kW 1.10 – 6.60
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES           7.1
Klasa e Energjisë së Ftohjes   A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare   4.2
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm   A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP   5.7
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë   A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (Q CE ) kWh/a 256
NGROHJA (Pdesignh) KONSUMI VJETOR I SEZONIT MESATAR (Q HE ) kWh/a 1400
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXHET (Q HE ) kWh/a 1056
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 1.9
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo)     m3/h 850/750/680/610/570/520/460
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 60/56/54/51/49/47/43
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 44/43/41/38/36/34/30
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 65
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 56
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 970x300x224
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1038x305x380
PESHË NETO/Bruto kg 13.5/16
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 802x555x350
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 869x594x395
PESHË NETO/Bruto kg 30.5/33
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM   Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 12.7 (1/2”)
Gjatësia maksimale m 25
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT   PO
Kufijtë e funksionimit o C Ftohja -15 ~ 50
Ngrohje – 15-30
FTOHËS R32
IONIST   PO
WI-FI I INSTALLUAR PARAPRAKE   PO
FILTRAT Para-filtër me densitet të lartë
  1 x HEPA 3PLUS
(HEPA/Jon argjendi/sterilizimi biologjik)
1 x Fotokatalitik
TIPARE SHTESË FUNKSIONI I NGROHJES INTELIGJENT “SP”. PO
FUNKSIONI “TURBO”. PO
FUNKSIONI I KOHËMATËSIT PO
FUNKSIONI SMART “SHKRIRJE”. PO
SISTEMI VETËDIAGNOSTIK I FALIVE PO
FUNKSIONI “THATË”. PO
FUNKSIONI “AUTORISTIK”. PO
FUNKSIONI “AUTO CLEAN”. PO
FUNKSIONI “VETËPASTRIMI”. PO
FUNKSIONI “NISJE E SHUMË”. PO
FUNKSIONI “KURSIMI I ENERGJISË”. PO
LËVIZJA “HORIZONTALE” e grilave me telekomandë (lart/poshtë) PO
LËVIZJA “VERTIKALE” e qepenit me telekomandë (djathtas/majtas) PO
MODI “DRITË”. PO
MODELI “GJUMI”. PO
MBROJTJE “BLU FINS” KUNDËR KORROZIONIT PO
KUJTIMI I POZICIONIT TË QENIT PO
FUNKSIONI “LOCK”. PO
4 SHPEJTËSITË E FINESORËVE Nr
7 SHPEJTËSITË E FINALIT PO
MODI “QESHTE”. PO
FUNKSIONI “I-SENSE”. PO
FUNKSIONI I KONTROLLIT ZËR PO
FUNKSIONI “NGROHJES 8oC”. PO
MUNDËSI E LIDHJES ME KONTROLLIN TELI OPTIONALISHT
MUNDËSI E MENUËS SË HOTELIT ME TEKONTROLL OPTIONALISHT
MUNDËSIA E FUNKSIONIMIT TË KARTELËS TË KONTROLLIT TË DERËS OPTIONALISHT
vendi i origjinës KINA
Barkodi i njësisë së brendshme 5205022020066
Barkodi i njësisë së jashtme 5205022020073
Për hapësira deri në m2 23-34

 

Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL I NGROHJES (GWP) 675

Back to top of page