SERIA KURO INVERTER DC GJITHË TKN/TKG-635R32

SERIA KURO INVERTER DC GJITHË TKN/TKG-635R32

Bazuar në standardet japoneze të dizajnit, ajo ka teknologji të avancuar dhe klasa të larta të energjisë A+++ në Ftohje dhe Ngrohje. Performanca e tij jashtëzakonisht e lartë e kombinuar me kursimin e energjisë dhe funksionet e shumta që ka, e bëjnë atë kondicionerin më të mirë të epokës së re.

Categories: , Tag:

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TKN/TKG-635R32
MODEL TKN/TKG-635R32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 3.5
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 3.2
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW/h 3.2
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE*
PERFORMANCA
Btu/orë 12,000
kW/h 3.52
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/orë 3,400 – 13,000
kW/h 1.00 – 3.81
Ngrohje*
PERFORMANCA
Btu/orë 13,000
kW/h 3.81
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/orë 4,100 – 15,000
kW/h 1.20 – 4.40
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc)
SHIKUES 8.5
Klasa e Energjisë së Ftohjes A+++
NGROHJA (Pdesignh)
SCOP mesjetare 4.4
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5.1
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 144
NGROHJA (Pdesignh)
KONSUMI VJETOR I GJYSËSEZONIT (QHE) kWh/a 1018
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXETË (QHE) kWh/a 878
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 1.4
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) m3/h 680/590/540/490/450/420/390
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 58/53/52/50/48/46/40
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 43/39/37/35/34/32/25
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 62
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 53
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME
DIMENSIONET (D*H*D) mm 865x290x210
Pesha neto kg 11
NJËSIA E JASHTËM
DIMENSIONET (D*H*D) mm 848x596x320
Pesha neto kg 33.5
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES
Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 20
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
Kufijtë operativ
Ftohja (°C) -15 ~ 43
Ngrohje (°C) – 15-24
INVERTER PO
FTOHËS R32
IONIST PO
WI-FI I INSTALLUAR PARAPRAKE PO
FILTERAT Parafiltër me densitet të lartë 1 x Fotokatalitik 1 x HEPA 3PLUS (HEPA/Ion argjendi/sterilizimi biologjik)
Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL PËR NGROHJE (GWP) 675
Back to top of page