SERIA KURO INVERTER DC GJITHË TCN/TKG-656R32

SERIA KURO INVERTER DC GJITHË TCN/TKG-656R32

Bazuar në standardet japoneze të dizajnit, ajo ka teknologji të avancuar dhe klasa të larta të energjisë A+++ në Ftohje dhe Ngrohje. Performanca e tij jashtëzakonisht e lartë e kombinuar me kursimin e energjisë dhe funksionet e shumta që ka, e bëjnë atë kondicionerin më të mirë të epokës së re.

Categories: ,

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TKN/TKG-656R32
MODEL TKN/TKG-656R32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 5,3
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 4,5
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW/h 4,6
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE*
PERFORMANCA
Btu/h 18.000
kW/h 5,28
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/h 4.300 – 23.000
kW/h 1,26 – 6,74
Ngrohje*
PERFORMANCA
Btu/h 19.000
kW/h 5,57
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/h 4.100 – 23.300
kW/h 1,2 – 6,83
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc)
SHIKUES 7,6
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh)
SCOP mesjetare 4,1
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5,2
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 244
NGROHJA (Pdesignh)
KONSUMI VJETOR I GJYSËSEZONIT (QHE) kWh/a 1.537
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXETË (QHE) kWh/a 1.238
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 1.8
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) m3/h 850/750/705/610/574/520/473
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 58/55/53/51/48/45/42
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 48/45/43/41/38/35/32
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 65
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 56
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME
DIMENSIONET (D*H*D) mm 996x301x225
Pesha neto kg 13.5
NJËSIA E JASHTËM
DIMENSIONET (D*H*D) mm 955x700x396
Pesha neto kg 45
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES
Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 12.7 (1/2”)
Gjatësia maksimale m 25
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
Kufijtë operativ
Ftohja (°C) -15 ~ 43
Ngrohje (°C) – 15-24
INVERTER PO
FTOHËS R32
IONIST PO
WI-FI I INSTALLUAR PARAPRAKE PO
FILTRAT Parafiltër me densitet të lartë 1 x Fotokatalitik 1 x HEPA 3PLUS (HEPA/Ion argjendi/sterilizimi biologjik)
Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL PËR NGROHJE (GWP) 675
Back to top of page