SERIA KURO INVERTER DC GJITHË TCN/TKG-671R32

SERIA KURO INVERTER DC GJITHË TCN/TKG-671R32

Bazuar në standardet japoneze të dizajnit, ajo ka teknologji të avancuar dhe klasa të larta të energjisë A+++ në Ftohje dhe Ngrohje. Performanca e tij jashtëzakonisht e lartë e kombinuar me kursimin e energjisë dhe funksionet e shumta që ka, e bëjnë atë kondicionerin më të mirë të epokës së re.

Categories: , Tag:

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TKN/TKG-671R32
MODEL TKN/TKG-671R32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 7.0
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 6.4
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW/h 7.1
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE*
PERFORMANCA
Btu/orë 24,000
kW/h 7.03
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/orë 3700 – 30900
kW/h 1.08 – 9.06
Ngrohje*
PERFORMANCA
Btu/orë 24800
kW/h 7.27
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/orë 5800 – 34600
kW/h 1.70 – 10.14
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc)
SHIKUES 7.0
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh)
SCOP mesjetare 4.0
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5.2
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 350
NGROHJA (Pdesignh)
KONSUMI VJETOR I GJYSËSEZONIT (QHE) kWh/a 2240
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXETË (QHE) kWh/a 1912
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 2.4
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) m3/h 1250/1100/1000/950/900/850/750
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 65/61/58/56/54/52/50
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 49/47/44/42/40/38/36
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 70
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 60
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME
DIMENSIONET (D*H*D) mm 1101x327x249
Pesha neto kg 16.5
NJËSIA E JASHTËM
DIMENSIONET (D*H*D) mm 955x700x396
Pesha neto kg 53
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES
Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 15.88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 25
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
Kufijtë operativ
Ftohja (°C) -15 ~ 43
Ngrohje (°C) – 15-24
INVERTER PO
FTOHËS R32
IONIST PO
WI-FI I INSTALLUAR PARAPRAKE PO
FILTRAT Parafiltër me densitet të lartë 1 x Fotokatalitik 1 x HEPA 3PLUS (HEPA/Ion argjendi/sterilizimi biologjik)
Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL PËR NGROHJE (GWP) 675
Back to top of page