SERIA E INVERTERIT DC IZURU ECO II

SERIA E INVERTERIT DC IZURU ECO II

Performanca e lartë, konsumi i ulët dhe shumë funksione komforti e bëjnë Izuru Eco II një zgjedhje unike! E nxitur nga nevoja për rehati absolute në hapësirë, ajo bën përshtypje me funksionet e saj inteligjente dhe teknologjinë e kontrollit të zërit! Në të njëjtën kohë, filtri i ri unik HEPA 3PLUS i kombinuar me jonizuesin, filtrin fotokatalitik dhe funksionin e sterilizimit të vetë-pastrimit 55oC ofrojnë një atmosferë të pastër dhe të shëndetshme në dhomë. Shijoni një përvojë të patejkalueshme të ajrit të kondicionuar dhe rehati në hapësirë, gjatë gjithë vitit.

Categories: ,

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TOYOTOMI TRN/TRG 2128ZR
 TOYOTOMI Izuru Eco R32 2021
 
MODEL   TRN/TRG 2128ZR
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW 2,7
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW 2,7
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW 3,0
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE* PERFORMANCA Btu/h 9212
kW 2,70
FAMI I PERFORMANCËS Btu/h  2730
kW  0,80
Btu/h  12966
kW 3,80
Ngrohje* PERFORMANCA Btu/h 10236
kW 3,00
FAMI I PERFORMANCËS Btu/h 3071
kW/h 0,90
Btu/h 14501
kW 4,25
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES           7,5
Klasa e Energjisë së Ftohjes   A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare   4,2
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm   A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP   5,3
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë   A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (Q CE ) kWh/a 126
NGROHJA (Pdesignh) KONSUMI VJETOR I SEZONIT MESATAR (Q HE ) kWh/a 900
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXHET (Q HE ) kWh/a 792
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 8.8
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo)     m3/h 610/570/540/470/440/420/390
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 54/48/46/43/41/39/37
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 38/36/34/31/29/27/25
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 61
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 50
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 845x289x209
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 918x364x278
PESHË NETO/Bruto kg 10,5/12,5
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 732x555x330
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 791x590x373
PESHË NETO/Bruto kg 23.5/26
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM   Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 15
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT   PO
Kufijtë e funksionimit o C Ftohja -15 ~ 50
Ngrohje – 15-30
FTOHËS R32
IONIST   PO
WI-FI I INSTALLUAR PARAPRAKE   PO
FILTRAT Para-filtër me densitet të lartë
  1 x HEPA 3PLUS
(HEPA/Jon argjendi/sterilizimi biologjik)
1 x Fotokatlitik

 

Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL I NGROHJES (GWP) 675

Back to top of page