SERIA ERAI MIDNIGHT BLU INVERTER DC GJITHË CTN/CTG-235BRM

SERIA ERAI MIDNIGHT BLU INVERTER DC GJITHË CTN/CTG-235BRM

Seria e re e kondicionerëve ErAI me teknologji të integruar të inteligjencës artificiale ofron një përvojë të personalizuar duke përshtatur funksionimin e tij me nevojat tuaja.
Ai mbledh vazhdimisht informacion nëpërmjet mikroçipit dhe trajton në mënyrë efektive dhe fleksibël ndryshimet në temperaturën e ambientit, madhësinë e dhomës dhe ngarkesën termike, duke ju ofruar rehati absolute dhe kursime maksimale të energjisë.

Categories: ,

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: CTN/CTG-235BRM
MODEL BLU MIDNATE CTN/CTG-235BRM
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW 3,5
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW 3,2
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW 3,2
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE*
PERFORMANCA
Btu/h 11976
kW 3,51
FARM E PERFORMANCËS
Btu/h 3.071 – 15.013
kW 0,90 – 4,40
Ngrohje*
PERFORMANCA
Btu/h 13000
kW 3,81
FARM E PERFORMANCËS
Btu/h 3.071 – 16.036
kW 0,90 – 4,70
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc)
SHIKUES 7,2
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh)
SCOP mesjetare 4,1
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5,2
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 170
NGROHJA (Pdesignh)
KONSUMI VJETOR I GJYSËSEZONIT (QHE) kWh/a 1093
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXETË (QHE) kWh/a 862
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 1.40
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) m3/h 680/620/560/490/450/420/390
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 60/55/53/50/47/44/42
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 41/38/36/33/30/27/25
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 63
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 52
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME
DIMENSIONET (D*H*D) mm 837×293×200
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 909×276×366
PESHË NETO/Bruto kg 9,5/11,5
NJËSIA E JASHTËM
DIMENSIONET (D*H*D) mm 732×555×330
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 791×590×373
PESHË NETO/Bruto kg 25,5/28
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES
Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 15
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONIMI I INVERTERIT TË GJITHA DC PO
Kufijtë operativ oC
Ftohja -15 e 50
Ngrohje -25-30
FTOHËS R32
SASIA E ftohësit kg 0,57
EKUIVELANT CO2 ton 0,38475
INTELIGJENCA ARTIFICIAL “AI” PO
STERILIZIMI UV AJRI PO
JONIZER I PLAZMES PO
WI-FI I INSTALUAR PARAPRAKE
FILTRAT
Para-filtër me densitet të lartë
x HEPA 3PLUS (Sterilizimi HEPA/Jon Argjendi/Biologji)
x Fotokatlitik
Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL PËR NGROHJE (GWP) 675
Back to top of page