SERIA ERAI MIDNIGHT BLU INVERTER DC GJITHË CTN/CTG-271BRM

SERIA ERAI MIDNIGHT BLU INVERTER DC GJITHË CTN/CTG-271BRM

Seria e re e kondicionerëve ErAI me teknologji të integruar të inteligjencës artificiale ofron një përvojë të personalizuar duke përshtatur funksionimin e tij me nevojat tuaja.
Ai mbledh vazhdimisht informacion nëpërmjet mikroçipit dhe trajton në mënyrë efektive dhe fleksibël ndryshimet në temperaturën e ambientit, madhësinë e dhomës dhe ngarkesën termike, duke ju ofruar rehati absolute dhe kursime maksimale të energjisë.

Categories: ,

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: CTN/CTG-271BRM
TOYOTOMI ERAI MIDNATE BLU ALL DC INVERTER R32 2022
MODEL BLU MIDNATE CTN/CTG-271BRM
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW 7.1
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW 5,6
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW 5.7
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE*
PERFORMANCA
Btu/orë 24225
kW 7,10
FARM E PERFORMANCËS
Btu/orë 6.142 – 26614
kW 1.80 – 7.80
Ngrohje*
PERFORMANCA
Btu/orë 24908
kW 7.30
FARM E PERFORMANCËS
Btu/orë 5,118 – 32,073
kW 1.50 – 9.40
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc)
SHIKUES 7.0
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh)
SCOP mesjetare 4.3
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5.5
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 355
NGROHJA (Pdesignh)
KONSUMI VJETOR I GJYSËSEZONIT (QHE) kWh/a 1823
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXETË (QHE) kWh/a 1451
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 2.40
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) m3/h 1000/850/760/580/520/450/400
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 65/59/56/55/53/51/48
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 48/44/41/40/38/36/33
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 70
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 59
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME
DIMENSIONET (D*H*D) mm 993×311×222
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1067×386×301
PESHË NETO/Bruto kg 13/15.5
NJËSIA E JASHTËM
DIMENSIONET (D*H*D) mm 958×660×402
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1029×715×453
PESHË NETO/Bruto kg 45/49.5
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES
Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 15.88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 25
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONIMI I INVERTERIT TË GJITHA DC PO
Kufijtë operativ oC
Ftohja -15 e 50
Ngrohje -25-30
FTOHËS R32
SASIA E ftohësit kg 1.4
EKUIVALENT I CO2 ton 0,945
INTELIGJENCA ARTIFICIAL “AI” PO
STERILIZIMI UV AJRI PO
JONIZER I PLAZMES PO
WI-FI I INSTALUAR PARAPRAKE
FILTRAT
Para-filtër me densitet të lartë
x HEPA 3PLUS (HEPA/Jon argjendi/Sterilizimi biologjik)
x Fotokatalitik
Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL PËR NGROHJE (GWP) 675
Back to top of page