SERIA KENZO ECO III DC INVERTER KTN22/KTG22-09R32

SERIA KENZO ECO III DC INVERTER KTN22/KTG22-09R32

Kondicionerët TOYOTOMI KENZO Eco III dallohen për dizajnin e tyre modern, efikasitetin e lartë dhe konsumin e ulët të energjisë. Ata kanë një sistem të shumëfishtë të filtrimit të ajrit përmes Jonizuesit, filtrave HEPA 3PLUS & Active Carbon, funksionit të sterilizimit Self Clean dhe vetëpastrimi Autoclean, duke krijuar një ndjenjë unike rehati dhe relaksi në hapësirën tuaj.

Categories: , Tag:

Description

MODELI: KTN22/KTG22-09R32
TOYOTOMI KENZO ECO III
MODEL KTN22/KTG22-09R32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW 2.5
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW 2.5
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW 2.6
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE*
PERFORMANCA
Btu/orë 8530
kW 2.50
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/orë 1,706 – 11,089
kW 0,5 – 3,25
Ngrohje*
PERFORMANCA
Btu/orë 9554
kW 2.80
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/orë 1,706 – 11,942
kW/h 0,50 – 3,5
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc)
SHIKUES 6.5
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh)
SCOP mesjetare 4.0
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5.1
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 135
NGROHJA (Pdesignh)
KONSUMI VJETOR I GJYSËSEZONIT (QHE) kWh/a 875
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXETË (QHE) kWh/a 714
KONSUMI NE GJENDJE GJITHSHME kW/h 0,002
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 0.8
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) m3/h 500/420/-/390/-/300/-
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 55/48/-/44/-/37/-
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 39/36/-/32/-/25/-
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 62
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 51
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME
DIMENSIONET (D*H*D) mm 713x270x195
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 773x347x265
PESHË NETO/Bruto kg 8/9.5
NJËSIA E JASHTËM
DIMENSIONET (D*H*D) mm 732x550x330
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 789x600x390
PESHË NETO/Bruto kg 25/27.5
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES
Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 15
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ oC
Ftohja -15 ~ 43
Ngrohje – 15-24
FTOHËS R32
SASIA E ftohësit kg 0.50
EKUIVALENT I CO2 ton 0.34
IONIST PO
WI-FI I INSTALUAR PARAPRAKE
FILTERAT
Para-filtër me densitet të lartë
HEPA 3PLUS (HEPA/Catechin/Sterilizimi i Biologjisë)
Filtri i karbonit aktiv
Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL PËR NGROHJE (GWP) 675
Back to top of page