SERIA KENZO ECO III DC INVERTER KTN22/KTG22-12R32

SERIA KENZO ECO III DC INVERTER KTN22/KTG22-12R32

Kondicionerët TOYOTOMI KENZO Eco III dallohen për dizajnin e tyre modern, efikasitetin e lartë dhe konsumin e ulët të energjisë. Ata kanë një sistem të shumëfishtë të filtrimit të ajrit përmes Jonizuesit, filtrave HEPA 3PLUS & Active Carbon, funksionit të sterilizimit Self Clean dhe vetëpastrimi Autoclean, duke krijuar një ndjenjë unike rehati dhe relaksi në hapësirën tuaj.

Categories: , Tag:

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: KTN22/KTG22-12R32
TOYOTOMI KENZO eco III R32 2021
MODEL KTN22/KTG22-09R32 KTN22/KTG22-12R32 KTN22/KTG22-18R32 KTN22/KTG22-24R32
Në zëvendësim të modelit KTN21/KTG21-09R32 KTN21/KTG21-12R32 KTN21/KTG21-18R32 KTN21/KTG21-24R32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW 2,5 3.2 5.2 7.1
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW 2,5 2.7 4.2 5.6
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW 2.6 2.8 4.3 5.7
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE* PERFORMANCA Btu/h 8530 10918 17742 24225
kW 2.50 3.20 5.20 7.10
FAMI I PERFORMANCËS Btu/h 1.706 – 11.089 3071 – 12.283 3.412 – 20.813 6.800 – 30.200
kW 0,5 – 3,25 0,9 – 3,6 1,00 – 6,10 1,99 – 8,85
Ngrohje* PERFORMANCA Btu/h 9554 11601 19107 26614
kW 2.80 3.40 5.60 7.80
FAMI I PERFORMANCËS Btu/h 1,706 – 11,942 3.071- 13.648 3.753 – 22.519 6.150 – 32.200
kW/h 0,50 – 3,5 0,90 – 4,0 1,1 – 6,6 1,80 – 9,44
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES #VLERË! 6.1 7.1 7.0
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++ A++ A++ A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare #VLERË! 4.0 4.2 4.2
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+ A+ A+ A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5.1 5.1 5.7 5.4
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++ A+++ A+++ A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50 1-220~240V-50 1-220~240V-50 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 135 184 256 355
NGROHJA (Pdesignh) KONSUMI VJETOR I GJYSËSEZONIT (QHE) kWh/a 875 945 1400 1867
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXETË (QHE) kWh/a 714 769 1056 1478
KONSUMI NE GJENDJE GJITHSHME kW/h 0,002 0,00194 0,00201 0,00509
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 0.8 1.4 1.9 2.4
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) m3/h 500/420/-/390/-/300/- 590/480/-/410/-/280/- 850/750/680/610/570/520/460 1250/1100/1000/950/900/850/800
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 55/48/-/44/-/37/- 57/50/-/45/-/34/- 60/56/54/51/49/47/43 64/59/56/55/53/51/48
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 39/36/-/32/-/25/- 41/37/-/33/-/24/- 44/43/41/38/36/34/30 48/44/41/40/38/36/33
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 62 64 65 70
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 51 51 56 59
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 713x270x195 790x275x200 970x300x224 1078x325x246
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 773x347x265 863x352x268 1038x305x380 1145x335x410
PESHË NETO/Bruto kg 8/ 9,5 9/11 13/15.5 16/19
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 732x550x330 732x550x330 802x555x350 958x660x402
43
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 789x600x390 789x600x390 869x594x395 1029x715x453
PESHË NETO/Bruto kg 25/27,5 25/27,5 30,5/33 41,5/46
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike Metalike Metalike Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut
mm (inç)
6,35 (1/4”) 6,35 (1/4”) 6,35 (1/4”) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit
mm (inç)
9,53 (3/8”) 9,53 (3/8”) 12.7 (1/2”) 15.88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 15 15 25 25
Diferenca maksimale e lartësisë m 10 10 10 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO PO PO PO
Kufijtë operativ oC Ftohja -15 ~ 43 -15 ~ 43 -15 ~ 50 -15 ~ 50
Ngrohje – 15-24 – 15-24 – 15-30 – 15-30
FTOHËS R32 R32 R32 R32
SASIA E ftohësit kg 0.50 0,55 0,82 1.50
EKUIVELANT CO2 ton 0.34 #VLERË! 0.55 1.01
IONIST PO PO PO PO
WI-FI I INSTALUAR PARAPRAKE I INSTALUAR PARAPRAKE I INSTALUAR PARAPRAKE I INSTALUAR PARAPRAKE
FILTERAT Para-filtër me densitet të lartë Para-filtër me densitet të lartë Para-filtër me densitet të lartë Para-filtër me densitet të lartë
1 x HEPA 3PLUS (Sterilizimi HEPA/Katekin/Biologji) 1 x HEPA 3PLUS (Sterilizimi HEPA/Katekin/Biologji) 1 x HEPA 3PLUS (Sterilizimi HEPA/Katekin/Biologji) 1 x HEPA 3PLUS (Sterilizimi HEPA/Katekin/Biologji)
1 x filtër karboni aktiv 1 x filtër karboni aktiv 1 x filtër karboni aktiv 1 x filtër karboni aktiv
TIPARE SHTESË FUNKSIONI I PARA NGROHJES SMART “SP” PO PO PO PO
FUNKSIONI “TURBO”. PO PO PO PO
FUNKSIONI I KOHËMATËSIT PO PO PO PO
FUNKSIONI SMART “SHKRIRJE”. PO PO PO PO
SISTEMI VETËDIAGNOSTIK I FALIVE PO PO PO PO
FUNKSIONI “THATË”. PO PO PO PO
FUNKSIONI “AUTORISTIK”. PO PO PO PO
FUNKSIONI “VETËPASTRIMI”. PO PO PO PO
FUNKSIONI “AUTO CLEAN”. PO PO PO PO
FUNKSIONI “FILLIM I SHUMË”. PO PO PO PO
FUNKSIONI “KURSIMI I ENERGJISË”. PO PO PO PO
LËVIZJA “HORIZONTALE” e grilave me telekomandë (lart/poshtë) ME TELEKONTROLLIN ME TELEKONTROLLIN ME TELEKONTROLLIN ME TELEKONTROLLIN
MODI “DRITË”. PO PO PO PO
MODI “GJUMI”. PO PO PO PO
MBROJTJE “BLU FINS” KUNDËR KORROZIONIT PO PO PO PO
KUJTIMI I POZICIONIT TË QENIT PO PO PO PO
FUNKSIONI “LOCK”. PO PO PO PO
4 SHPEJTËSITË E FINESORËVE PO PO Nr Nr
7 SHPEJTËSITË E FINALIT Nr Nr PO PO
LËVIZJA “VERTIKALE” e qepenit (djathtas/majtas) ME DORË ME DORË ME TELEKONTROLLIN ME TELEKONTROLLIN
MODI “QESHTE”. Nr Nr PO PO
FUNKSIONI “I-SENSE”. Nr Nr PO PO
FUNKSIONI I KONTROLLIT ZËR PO PO PO PO
FUNKSIONI “NGROHJES 8oC”. Nr Nr PO PO
MUNDËSI E LIDHJES ME KONTROLLIN TELI OPTIONALISHT OPTIONALISHT OPTIONALISHT OPTIONALISHT
MUNDËSI E MENUËS SË HOTELIT ME TEKONTROLL OPTIONALISHT OPTIONALISHT OPTIONALISHT OPTIONALISHT
MUNDËSIA E FUNKSIONIMIT TË KARTELËS TË KONTROLLIT TË DERËS OPTIONALISHT OPTIONALISHT OPTIONALISHT OPTIONALISHT
vendi i origjinës KINA KINA KINA KINA
Barkodi i njësisë së brendshme 5205022020110 5205022020134 5205022020158 5205022020172
Barkodi i njësisë së jashtme 5205022020127 5205022020141 5205022020165 5205022020189
Për hapësira deri në 12-18 16-24 23-34 27~42
Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
Back to top of page