SERIA E INVERTERIT DC IZURU ECO II TOYOTOMI TRN/TRG2171ZR

SERIA E INVERTERIT DC IZURU ECO II TOYOTOMI TRN/TRG2171ZR

Performanca e lartë, konsumi i ulët dhe shumë funksione komforti e bëjnë Izuru Eco II një zgjedhje unike! E nxitur nga nevoja për rehati absolute në hapësirë, ajo bën përshtypje me funksionet e saj inteligjente dhe teknologjinë e kontrollit të zërit! Në të njëjtën kohë, filtri i ri unik HEPA 3PLUS i kombinuar me jonizuesin, filtrin fotokatalitik dhe funksionin e sterilizimit të vetë-pastrimit 55oC ofrojnë një atmosferë të pastër dhe të shëndetshme në dhomë. Shijoni një përvojë të patejkalueshme të ajrit të kondicionuar dhe rehati në hapësirë, gjatë gjithë vitit.

Categories: , Tag:

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TOYOTOMI TRN/TRG2171ZR
 TOYOTOMI Izuru Eco R32 2021
 
MODEL   TRN/TRG2171ZR
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW 7,1
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW 5,6
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW 5,7
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE* PERFORMANCA Btu/h 24225
kW 7,10
FAMI I PERFORMANCËS Btu/h  6800
kW  1,99
Btu/h  30200
kW 8,85
Ngrohje* PERFORMANCA Btu/h 26614
kW 7,80
FAMI I PERFORMANCËS Btu/h 6150
kW/h 1,80
Btu/h 32200
kW 9,44
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES           7.0
Klasa e Energjisë së Ftohjes   A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare   4.2
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm   A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP   5.4
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë   A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (Q CE ) kWh/a 35
NGROHJA (Pdesignh) KONSUMI VJETOR I SEZONIT MESATAR (Q HE ) kWh/a 1867
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXHET (Q HE ) kWh/a 1478
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 2,4
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo)     m3/h 1250/1100/1000/950/900/850/800
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 64/59/56/55/53/51/48
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 48/44/41/40/38/36/33
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 70
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 59
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1078x325x246
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1145x335x410
PESHË NETO/Bruto kg 16/19
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 958x660x402
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1029x715x453
PESHË NETO/Bruto kg 41,5/46
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM   Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 15.88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 25
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT   PO
Kufijtë e funksionimit o C Ftohja -15 ~ 50
Ngrohje – 15-30
FTOHËS R32
IONIST   PO
WI-FI I INSTALLUAR PARAPRAKE   15.88 (5/8”)
FILTRAT Para-filtër me densitet të lartë
  1 x HEPA 3PLUS
(HEPA/Jon argjendi/sterilizimi biologjik)
1 x Fotokatlitik

 

Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL I NGROHJES (GWP) 675

Back to top of page