SERIA UMI ECO DC INVERTER UTN/UTG-09AP

SERIA UMI ECO DC INVERTER UTN/UTG-09AP

Toyotomi UMI eko e re është projektuar me respekt për mjedisin dhe njerëzit! E nxitur nga nevoja për rehati absolute në hapësirë, ajo bën përshtypje me funksionet e saj inteligjente dhe teknologjinë e kontrollit të zërit! Jonizuesi, filtri i trefishtë i sterilizimit Hepa/Ion argjendi/Biologjia, filtri i karbonit aktiv dhe funksionet e vetëpastrimit të Vetë-Pastrimit dhe Autoclean i japin dhomës një atmosferë krejtësisht të pastër, ndërkohë që sigurojnë efikasitet të lartë dhe kursim energjie.

Categories: , Tag:

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: UTN/UTG-09AP
TOYOTOMI UMI ECO
MODEL UTN/UTG-09AP
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW 2.7
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW 2.5
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW 2.8
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE*
PERFORMANCA
Btu/orë 9212
kW/h 2.70
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/orë 2047 – 11601
kW/h 0,60 – 3,40
Ngrohje*
PERFORMANCA
Btu/orë 9554
kW/h 2.80
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/h Min 2047 – 12624
kW/h min 0,60 – 3,70
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc)
SHIKUES 6.6
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh)
SCOP mesjetare 4.2
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5.2
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 143
NGROHJA (Pdesignh)
KONSUMI VJETOR I GJYSËSEZONIT (QHE) kWh/a 833
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXETË (QHE) kWh/a 754
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 1.40
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/Mi/Lo) m3/h 550/500/430/290
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË BRENDSHME (Përshëndetje) dB(A) 55/48/44/36
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/Mi/Lo) dB(A) 40/38/34/23
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 62
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 51
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME
DIMENSIONET (D*H*D) mm 770×251×190
Pesha neto kg 8.5
NJËSIA E JASHTËM
DIMENSIONET (D*H*D) mm 732×550×330
Pesha neto kg 25
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES
Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 15
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
Kufijtë operativ oC
Ftohja 18-43
Ngrohje – 15-24
FTOHËS R32
IONIST PO
WI-FI I INSTALLUAR PARAPRAKE PO
FILTRAT Para-filtri me veprim të trefishtë me densitet të lartë (HEPA/Sterilizimi i Jonit të Argjendit/Biologjisë) Karboni aktiv
Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL PËR NGROHJE (GWP) 675
Back to top of page