Toyotomi UMI UTN/UTG-12AP

Toyotomi UMI UTN/UTG-12AP

Toyotomi UMI eko e re është projektuar me respekt për mjedisin dhe njerëzit! E nxitur nga nevoja për rehati absolute në hapësirë, ajo bën përshtypje me funksionet e saj inteligjente dhe teknologjinë e kontrollit të zërit! Jonizuesi, filtri i trefishtë i sterilizimit Hepa/Ion argjendi/Biologjia, filtri i karbonit aktiv dhe funksionet e vetëpastrimit të Vetë-Pastrimit dhe Autoclean i japin dhomës një atmosferë krejtësisht të pastër, ndërkohë që sigurojnë efikasitet të lartë dhe kursim energjie.

Categories: , Tag:

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: UTN/UTG-12AP
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajnimi)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 2.7
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 2.8
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW/h 3.2
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/orë 8900
kW/h 2.61
FAMI I PERFORMANCËS Btu/orë 3,070 – 12,970
kW/h 0,90 – 3,80
NGROHJA PERFORMANCA Btu/orë 10000
kW/h 2.93
FAMI I PERFORMANCËS Btu/orë 2,390 – 15020
kW/h 0,70 – 4,40
Back to top of page