KANAL ME PRESION TË MESËM STATIK TGS-22DTA

KANAL ME PRESION TË MESËM STATIK TGS-22DTA

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-22DTA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
PERFORMANCA FTOHJE Btu/orë 7506
kW/h 2.20
NGROHJA Btu/orë 8530
kW/h 2.50
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
Ushqim elektronik V/Ph/Hz 220-240/1/50
Konsumi Kw 0,075
PERFORMANCA
Fuqia e motorit të ventilatorit W 75
Furnizimi me ajër m3/h 450
CFM 264.825/0/0
Niveli i zhurmës (L) dB(A) 37/35/33
Presioni statik Pa 20/50
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 700x615x200
PESHA kg 21
MADHËSIA E TUBIT
Tubacionet e ftohjes Diametri i gazit inç Φ3/8
Diametri i Lëngut inç Φ1/4
Kullimi Diametri x Trashësia inç Φ20×1.5
Back to top of page