SERIA KURO INVERTER DC GJITHË TKN/TKG-628R32

SERIA KURO INVERTER DC GJITHË TKN/TKG-628R32

Bazuar në standardet japoneze të dizajnit, ajo ka teknologji të avancuar dhe klasa të larta të energjisë A+++ në Ftohje dhe Ngrohje. Performanca e tij jashtëzakonisht e lartë e kombinuar me kursimin e energjisë dhe funksionet e shumta që ka, e bëjnë atë kondicionerin më të mirë të epokës së re.

Categories: , Tag:

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TKN/TKG-628R32
MODEL TKN/TKG-628R32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 2,7
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 2,8
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW/h 3,2
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE*
PERFORMANCA
Btu/h 8.900
kW/h 2,61
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/h 3.070 – 12.970
kW/h 0,90 – 3,80
Ngrohje*
PERFORMANCA
Btu/h 10.000
kW/h 2,93
FAMI I PERFORMANCËS
Btu/h 2.390 – 15.020
kW/h 0,70 – 4,40
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc)
SHIKUES 8,5
Klasa e Energjisë së Ftohjes A+++
NGROHJA (Pdesignh)
SCOP mesjetare 4,6
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A++
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5,4
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 111
NGROHJA (Pdesignh)
KONSUMI VJETOR I GJYSËSEZONIT (QHE) kWh/a 852
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXETË (QHE) kWh/a 830
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 0.8
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) m3/h 660/590/540/490/450/420/390
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 56/53/52/50/48/46/39
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 41/39/37/35/33/31/24
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 60
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 52
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME
DIMENSIONET (D*H*D) mm 865x290x210
Pesha neto kg 10,5
NJËSIA E JASHTËM
DIMENSIONET (D*H*D) mm 848x596x320
Pesha neto kg 33.5
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES
Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 15
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
Kufijtë operativ
Ftohja (°C) -15 ~ 43
Ngrohje (°C) – 15-24
INVERTER PO
FTOHËS R32
IONIST PO
WI-FI I INSTALLUAR PARAPRAKE PO
FILTERAT Parafiltër me densitet të lartë 1 x Fotokatalitik 1 x HEPA 3PLUS (HEPA/Ion argjendi/sterilizimi biologjik)
Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL PËR NGROHJE (GWP) 675
Back to top of page