NJËSIA E JASHTME MULTI MUL-E18INV-2

NJËSIA E JASHTME MULTI MUL-E18INV-2

Description

 

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E18INV-2
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 5.0
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 4.6
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 17.100
kW/h 5.0
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 7.200 ~ 21.200
kW/h 2,05 ~ 6,20
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 19.100
kW/h 5.60
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 8.500 – 22.700
kW/h 2.20 – 6.65
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 5,6
Klasa e Energjisë së Ftohjes A+
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 3.8
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (Q CE ) kWh/a 313
NGROHJA (Pdesignh) KONSUMI VJETOR I SEZONIT MESATAR (Q HE ) kWh/a 1.695
KONSUMI NE GJENDJE GJITHSHME kW/h
PERFORMANCA
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 63
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 56
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 955x700x396
Pesha neto  kg 50
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 2×6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 2 x 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 10+10
Diferenca maksimale e lartësisë m 5+5
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ Ftohja  -15 ~ 43
Ngrohje – 15-24
FTOHËS R410A
Back to top of page