NJËSIA E JASHTME MULTI MUL-E24INV-2

NJËSIA E JASHTME MULTI MUL-E24INV-2

NJËSIA E JASHTME MULTI
MUL-E24INV-2

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E24INV-2
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 7
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 5.8
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 23.900
kW/h 7.0
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 7.500 – 34.100
kW/h 2.20 – 10.0
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 26.300
kW/h 7.70
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 12.300 – 37.500
kW/h 3.60 – 11.0
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 5,1
Klasa e Energjisë së Ftohjes A
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 3.8
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
FTOHJE KONSUMI VJETOR (Q CE ) kWh/a 480
NGROHJE KONSUMI VJETOR I SEZONIT MESATAR (Q HE ) kWh/a 2137
PERFORMANCA
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 68
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Turbo/Hi/Mi/Lo) dB(A) 58
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 980x790x427
PESHA NETO kg 68
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 2×6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 2 x 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 10+10
Diferenca maksimale e lartësisë m 5+5
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ Ftohja  -15 ~ 43
Ngrohje – 15-24
FTOHËS R410A
Back to top of page