NJËSIA E JASHTME MULTI MUL-E24INV-3

NJËSIA E JASHTME MULTI MUL-E24INV-3

NJËSIA E JASHTME MULTI
MUL-E24INV-3

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: MUL-E24INV-3
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 7.1
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 7.0
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 24.200
kW/h 7.10
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 7.500 – 34.100
kW/h 2.20 – 10.0
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 29000
kW/h 8.50
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 12.300 – 37.500
kW/h 3.60 – 11.0
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 5.1
Klasa e Energjisë së Ftohjes A
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 3.8
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-230-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (Q CE ) kWh/a 487
NGROHJA (Pdesignh) KONSUMI VJETOR I SEZONIT MESATAR (Q HE ) kWh/a 2.579
PERFORMANCA
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 68
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 58
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 980x790x427
PESHA NETO kg 69
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 3 x 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 3 x 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 10+10+10
Diferenca maksimale e lartësisë m 5+5+5
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ Ftohja  -15 ~ 43
Ngrohje – 15-24
FTOHËS R410A
Back to top of page