Njesi Dyshemeje Tavani TGS-71CFTA-E

Njesi Dyshemeje Tavani TGS-71CFTA-E

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-71CFTA-E
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 24.225
kW/h 7.10
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 27.296
kW/h 8.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Fuqia e motorit të ventilatorit W 140
Furnizimi me ajër m3/h 1.400
CFM 823.9
Presioni statik Pa 0
Niveli i zhurmes dB(A) 49
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1.420x700x245
PESHA NETO kg 52
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 5/8
Diametri i Lëngut mm (inç) 3/8
Kullimet DiametrixTrashësia 31×12
Back to top of page