Njesi Dysheme Tavani TGS-90CFTA-E

Njesi Dysheme Tavani TGS-90CFTA-E

Njësitë e brendshme VRF

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-90CFTA-E
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 30.708
kW/h 9.00
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 34.120
kW/h 10.0
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Fuqia e motorit të ventilatorit W 180
Furnizimi me ajër m3/h 1600
CFM 941.6
Presioni statik Pa 0
Niveli i zhurmes dB(A) 51
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1.420x700x245
PESHA NETO kg 54
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 5/8
Diametri i Lëngut mm (inç) 3/8
Kullimet DiametrixTrashësia 31×12
Back to top of page