Njesi Dysheme Tavani TGS-56CFTA-E

Njesi Dysheme Tavani TGS-56CFTA-E

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-56CFTA-E
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/orë 19.107
kW/h 5.60
NGROHJE PERFORMANCA Btu/orë 21,496
kW/h 6.30
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Fuqia e motorit të ventilatorit W 110
Furnizimi me ajër m3/h 950
CFM 559
Presioni statik Pa 0
Niveli i zhurmes dB(A) 45
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1220x700x225
PESHA NETO kg 40
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 5/8
Diametri i Lëngut mm (inç) 3/8
Kullimet DiametrixTrashësia 17×1,75
Back to top of page