SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-3000

SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-3000

Njësitë e brendshme VRF

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: THRV-3000
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
Nota e performancës (H/M/L)  % 72
Efikasiteti (entalpi) (H/M/L) NGROHJA % 62
FTOHJE % 58
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph/V/Hz 380-415/3/50
PERFORMANCA
Konsumi W 2800
Furnizimi me ajër m3/h 3000
Niveli i zhurmës (L) dB(A) 54
Presioni statik Pa 150
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 1,340×1,550×572
PESHA NETO kg 240
Back to top of page