Njesi Dysheme Tavani TGS-36CFTA-E

Njesi Dysheme Tavani TGS-36CFTA-E

Njësitë e brendshme VRF

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-36CFTA-E
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 12.283
kW/h 3.60
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 13.648
kW/h 4.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Fuqia e motorit të ventilatorit W 55
Furnizimi me ajër m3/h 650
CFM 383
Presioni statik Pa 0
Niveli i zhurmes dB(A) 40
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1.220x700x225
PESHA NETO kg 40
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 1/2
Diametri i Lëngut mm (inç) 1/4
Kullimet DiametrixTrashësia 17×1,75
Back to top of page