Njesi Kolone Dysheme TGS-140FSA

Njesi Kolone Dysheme TGS-140FSA

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-140FSA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 47.768
kW/h 14.00
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 51.180
kW/h 15.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Furnizimi me ajër m3/h 1700/1600/1400
CFM 1012/952/833
Presioni statik Pa 0
Niveli i zhurmes dB(A) 52/50/48
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 556x381x1.896
PESHA NETO kg 57
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 5/8
Diametri i Lëngut mm (inç) 3/8
Kullimet DiametrixTrashësia 31×4.5
Back to top of page