SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-300

SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-300

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: THRV-300
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
Nota e performancës (H/M/L)  % 71/73/75
Efikasiteti (entalpi) (H/M/L) % Btu/h 51.180
% kW/h 15.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph/V/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Konsumi W 165
Furnizimi me ajër m3/h 360/260/210
Niveli i zhurmes dB(A) 37
Presioni statik Pa 100/80/60
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 800x879x306
PESHA NETO kg 45
Back to top of page