SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-500

SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-500

Njësitë e brendshme VRF

Categories: , Tag:

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: THRV-500
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
Nota e performancës (H/M/L) 68/70/72
Efikasiteti (entalpi) (H/M/L) NGROHJE % 62/64/65
FTOHJE % 57/59/61
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph/V/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Konsumi W 262
Furnizimi me ajër m3/h 500/380/300
Niveli i zhurmes dB(A) 39
Presioni statik Pa 100/80/60
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 800x879x306
PESHA NETO kg 45
Back to top of page