SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-800

SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-800

Njësitë e brendshme VRF

Categories: , Tag:

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: THRV-800
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
Nota e performancës (H/M/L)  % 70/72/74
Efikasiteti (entalpi) (H/M/L) NGROHJE % 63/65/67
FTOHJE % 60/62/64
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph/V/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Konsumi W 400
Furnizimi me ajër m3/h 800/600/400
Niveli i zhurmes dB(A) 45
Presioni statik Pa 110/85/65
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 800x879x306
PESHA NETO kg 57
Back to top of page