SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-1000

SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-1000

Njësitë e brendshme VRF

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: THRV-1000
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
Nota e performancës (H/M/L)  % 75/77/79
Efikasiteti (entalpi) (H/M/L) NGROHJA % 66/68/70
FTOHJE % 62/65/65
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph/V/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Konsumi W 440
Furnizimi me ajër m3/h 1000/750/600
Niveli i zhurmës (L) dB(A) 57
Presioni statik Pa 110/85/65
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 800x879x306
PESHA NETO kg 57
Back to top of page