SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-1500

SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-1500

Njësitë e brendshme VRF

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: THRV-1500
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
Nota e performancës (H/M/L)  % 73
Efikasiteti (entalpi) (H/M/L) NGROHJA % 65
FTOHJE % 60
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph/V/Hz 380-415/3/50
PERFORMANCA
Konsumi W 600
Furnizimi me ajër m3/h 1500
Niveli i zhurmës (L) dB(A) 48
Presioni statik Pa 150
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 1.210×1.215×452
PESHA NETO kg 100
Back to top of page