SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-2000

SHKËMBYESI I NXEHTËSISË SË AJRIT THRV-2000

Njësitë e brendshme VRF

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: THRV-2000
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
Nota e performancës (H/M/L) % 71
Efikasiteti (entalpi) (H/M/L) NGROHJA % 62
FTOHJE % 58
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph/V/Hz 380-415/3/50
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 1.210×1.215×452
PESHA NETO kg 100
Back to top of page