Njesi Dysheme Tavani TGS-140CFTA-E

Njesi Dysheme Tavani TGS-140CFTA-E

Njësitë e brendshme VRF

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-140CFTA-E
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 47.768
kW/h 14.00
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 51.180
kW/h 15.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Fuqia e motorit të ventilatorit W 250
Furnizimi me ajër m3/h 2.300
CFM 1.177
Presioni statik Pa 0
Niveli i zhurmes dB(A) 55
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1.700x700x245
PESHA NETO kg 66
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 5/8
Diametri i Lëngut mm (inç) 3/8
Kullimet DiametrixTrashësia 31×12
Back to top of page