Njesi Kolone TGS-100FSA

Njesi Kolone TGS-100FSA

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-100FSA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/orë 34,120
kW/h 10.00
NGROHJE PERFORMANCA Btu/orë 37.532
kW/h 11.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Furnizimi me ajër m3/h 1600/1500/1300
CFM 952/893/774
Presioni statik Pa 0
Niveli i zhurmes dB(A) 51/49/47
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 556x381x1896
PESHA NETO kg 53
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 5/8
Diametri i Lëngut mm (inç) 3/8
Kullimet DiametrixTrashësia
Back to top of page