Kolona TGS-71FSA

Kolona TGS-71FSA

Njësitë e brendshme VRF

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-71FSA
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 23.884
kW/h 7.00
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 27.296
kW/h 8.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Furnizimi me ajër m3/h 1100/1000/920
CFM 655/595/548
Presioni statik Pa 0
Niveli i zhurmes dB(A) 48/45/42
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 502x316x1.756
PESHA NETO kg 39
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 5/8
Diametri i Lëngut mm (inç) 3/8
Kullimet DiametrixTrashësia 31×4.5
Back to top of page