Njësi Dyshemeje TGS-50CT-E

Njësi Dyshemeje TGS-50CT-E

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-50CT-E
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 17.060
kW/h 5.00
NGROHJA PERFORMANCA Btu/h 18.766
kW/h 5.50
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Fuqia e motorit të ventilatorit W 60
Konsumi Kw 0,052
Furnizimi me ajër m3/h 650-620/500/410
Presioni statik Pa 0/0
Niveli i zhurmës (H/M/L) dB(A) 46/41/35
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 700x215x600
PESHA NETO kg 16
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 1/2
Diametri i Lëngut mm (inç) 1/4
Kullimet DiametrixTrashësia 17.2×1
Back to top of page