INVERTER Konsole DC CON-A36INEC / CON-A36OUEC

INVERTER Konsole DC CON-A36INEC / CON-A36OUEC

Klasa energjetike A++/A+
Ka një kontrollues wireless
Ka një parafiltër kundër pluhurit dhe aromave të pakëndshme
Teknologjia e pastrimit të plazmës së ftohtë (jonizator)
Lidhja me Toyotomi Smart Clima (standarde)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: CON-A36INEC / CON-A36OUEC
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 3,5
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 3,5
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW/h 3,5
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 11942
kW/h 3,5
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 3.532 – 12.966
kW/h 1,03 – 3,80
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 12795
kW/h 3,75
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 4.265 – 15.013
kW/h 1,25 – 4,40
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 6,4
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 4
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5,1
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 230/1/50
FTOHJE (Pdesignc) – KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 201
Ngrohja (Pdesignh) – KONSUMI MESATAR VJETOR I SEZONIT (QHE) kWh/a 1.289
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 1,2
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SH/H/MH/M/ML/L/SL)     m3/h 600/520/480/440/400/360/280
FUQIA E TINGUT E NJËSISË TË BRENDSHME (SH/H/MH/M/ML/L/SL)     dB(A) 52/50/48/46/44/41/35
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SH/H/MH/M/ML/L/SL)     dB(A) 42/40/38/36/34/31/25
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 62
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 52
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 700*600*215
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 788*697*283
PESHË NETO/Bruto kg 15,5 / 18,5
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 776*540*320
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 823*595*358
PESHË NETO/Bruto kg 31,5 / 34
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,52 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 20
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ Ftohja -15 ~ 43
Ngrohje -22 ~ 24
FTOHËS R410A
WI-FI I INSTALLUAR PARAPRAKE PO
FILTRAT OPTIONAL
Back to top of page