INVERTER Konsole DC CON-A56INEC / CON-A56OUEC

INVERTER Konsole DC CON-A56INEC / CON-A56OUEC

Klasa energjetike A++/A+
Ka një kontrollues wireless
Ka një parafiltër kundër pluhurit dhe aromave të pakëndshme
Teknologjia e pastrimit të plazmës së ftohtë (jonizator)
Lidhja me Toyotomi Smart Clima (standarde)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: CON-A56INEC / CON-A56OUEC
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 5,2
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 5
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW/h 5,2
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 17742
kW/h 5,2
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 4.299 – 22.519
kW/h 1,26 – 6,60
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 18186
kW/h 5,33
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 3.821 – 23.202
kW/h 1,12 – 6,80
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 6,5
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 4,1
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5,1
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 230/1/50
FTOHJE (Pdesignc) – KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 230/1/50
Ngrohja (Pdesignh) – KONSUMI MESATAR VJETOR I SEZONIT (QHE) kWh/a 1.916
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 1,8
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SH/H/MH/M/ML/L/SL)     m3/h 700/650/580/520/460/410/320
FUQIA E TINGUT E NJËSISË TË BRENDSHME (SH/H/MH/M/ML/L/SL)  dB(A) 57/55/52/50/47/45/41
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SH/H/MH/M/ML/L/SL) dB(A) 47/45/42/40/37/35/31
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 65
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 57
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 700*600*215
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 788*697*283
PESHË NETO/Bruto kg 15,5 / 18,5
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 955*700*396
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1029*750*458
PESHË NETO/Bruto kg 46 / 50,5
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 6 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 12 (1/2”)
Gjatësia maksimale m 25
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ Ftohja -15 ~ 43
Ngrohje -22 ~ 24
FTOHËS R410A
WI-FI I INSTALLUAR PARAPRAKE PO
FILTRAT OPTIONAL
Back to top of page