Inverter Dysheme /DOLLAP FS-A140IUINV / FS-A1403OUINV

Inverter Dysheme /DOLLAP FS-A140IUINV / FS-A1403OUINV

Klasa energjetike A/A
Ka një parafiltër kundër pluhurit dhe aromave të pakëndshme
Funksioni i rinisjes automatike
Funksioni i dehumidifikimit
Ka një kontrollues wireless

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: FS-A140IUINV / FS-A1403OUINV
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 3,51
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 3,22
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 40.944
kW/h 12,00
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 10.236 – 44.356
kW/h 3,00 – 13,00
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 46403
kW/h 13,6
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 11.600,8 – 47.768
kW/h 3,40 – 14,00
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 5,1
Klasa e Energjisë së Ftohjes A
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 3.8
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 400/3/50
FTOHJE (Pdesignc) – KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 824
Ngrohja (Pdesignh) – KONSUMI MESATAR VJETOR I SEZONIT (QHE) kWh/a 4.053
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 5,00
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/M/Lo)     m3/h 1850/1800/1700/1530
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/M/Lo)    dB(A) 63/61/58/56
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/M/Lo)    dB(A) 52/50/48/45
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 70
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 63
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 610×1,925×390
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 735*2080*530
PESHË NETO/Bruto kg 58/84
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 1100*1107*440
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1155*1115*480
PESHË NETO/Bruto kg 89/100
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 15,88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 25
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativ Ftohja 18-43
Ngrohje -15 ~ 24
FTOHËS R410A
Back to top of page