Njesi Dyshemeje TGS-36CT-E

Njesi Dyshemeje TGS-36CT-E

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-36CT-E
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/orë 12283
kW/h 3.60
NGROHJA PERFORMANCA Btu/orë 13648
kW/h 4.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Fuqia e motorit të ventilatorit W 60
Konsumi Kw 0,052
Furnizimi me ajër m3/h 600-520/440/360
Presioni statik Pa 0/0
Niveli i zhurmës (H/M/L) dB(A) 40/37/32
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 700x215x600
PESHA NETO kg 16
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 3/8
Diametri i Lëngut mm (inç) 1/4
Kullimet DiametrixTrashësia 17.2×1
Back to top of page