Njesi Dysheme TGS-28CT-E

Njesi Dysheme TGS-28CT-E

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-28CT-E
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/orë 9,554
kW/h 2.80
NGROHJA PERFORMANCA Btu/orë 10,918
kW/h 3.20
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Fuqia e motorit të ventilatorit W 60
Konsumi Kw 0,052
Furnizimi me ajër m3/h 500-430/370/280
Presioni statik Pa 0/0
Niveli i zhurmës (H/M/L) dB(A) 38/33/26
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 700x215x600
PESHA NETO kg 16
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i gazit mm (inç) 3/8
Diametri i Lëngut mm (inç) 1/4
Kullimet DiametrixTrashësia 17.2×1
Back to top of page