KANAL ME PRESION TË ULËT STATIK TGS-71DTA-SL

KANAL ME PRESION TË ULËT STATIK TGS-71DTA-SL

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-71DTA-SL
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
PERFORMANCA FTOHJE Btu/h 24.225
kW/h 7.10
NGROHJA Btu/h 27.296
kW/h 8.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
Furnizimi me energji elektrike V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Motori i fuqishëm i ventilatorit W 100
Furnizimi me ajër m3/h 1000
CFM 588
Niveli i zhurmës (H/M/L) dB(A) 42/40/38
Presioni statik Pa 20
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 1.100x615x200
PESHA kg 26
MADHËSIA E TUBIT
Tubacionet e ftohjes Diametri i gazit inç Φ5/8
Diametri i Lëngut inç Φ3/8
Kullimi Diametri x Trashësia mm Φ30×1.5
Back to top of page