KANAL ME PRESION TË ULËT STATIK TGS-56DTA-SL

KANAL ME PRESION TË ULËT STATIK TGS-56DTA-SL

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-56DTA-SL
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
PERFORMANCA FTOHJE Btu/h 19.107
kW/h 5.60
NGROHJA Btu/h 21.496
kW/h 6.30
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
Furnizimi me energji elektrike V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Motori i fuqishëm i ventilatorit W 91
Furnizimi me ajër m3/h 700
CFM 412
Niveli i zhurmës (H/M/L) dB(A) 41/39/37
Presioni statik Pa 20
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 900x615x200
PESHA kg 26
MADHËSIA E TUBIT
Tubacionet e ftohjes Diametri i gazit inç Φ5/8
Diametri i Lëngut inç Φ3/8
Kullimi Diametri x Trashësia mm Φ30×1.5
Back to top of page