KANAL ME PRESION TË ULËT STATIK TGS-45DTA-SL

KANAL ME PRESION TË ULËT STATIK TGS-45DTA-SL

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-45DTA-SL
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
PERFORMANCA FTOHJE Btu/orë 15,354
kW/h 4.50
NGROHJA Btu/orë 17060
kW/h 5.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
Furnizimi me energji elektrike V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Motori i fuqishëm i ventilatorit W 91
Furnizimi me ajër m3/h 700
CFM 412
Niveli i zhurmës (H/M/L) dB(A) 40/38/36
Presioni statik Pa 20
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 900x615x200
PESHA kg 26
MADHËSIA E TUBIT
Tubacionet e ftohjes Diametri i gazit inç Φ1/2
Diametri i Lëngut inç Φ1/4
Kullimi Diametri x Trashësia mm Φ30×1.5
Back to top of page