KANAL ME PRESION TË ULËT STATIK TGS-36DTA-SL

KANAL ME PRESION TË ULËT STATIK TGS-36DTA-SL

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-36DTA-SL
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
PERFORMANCA FTOHJE Btu/orë 12283
kW/h 3.60
NGROHJA Btu/orë 13648
kW/h 4.00
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
Furnizimi me energji elektrike V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Motori i fuqishëm i ventilatorit W 70
Furnizimi me ajër m3/h 550
CFM 324
Niveli i zhurmës (H/M/L) dB(A) 39/37/35
Presioni statik Pa 20
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 700x615x200
PESHA kg 22
MADHËSIA E TUBIT
Tubacionet e ftohjes Diametri i gazit inç Φ1/2
Diametri i Lëngut inç Φ1/4
Kullimi Diametri x Trashësia mm Φ20×1.5
Back to top of page