KANAL ME PRESION TË ULËT STATIK TGS-28DTA-SL

KANAL ME PRESION TË ULËT STATIK TGS-28DTA-SL

(njësia e brendshme VRF)

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: TGS-28DTA-SL
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
PERFORMANCA FTOHJE Btu/h 7.506
kW/h 2.20
NGROHJA Btu/h 8.530
kW/h 2.50
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
Furnizimi me energji elektrike V/Ph/Hz 220-240/1/50
PERFORMANCA
Motori i fuqishëm i ventilatorit W 64
Furnizimi me ajër m3/h 450
CFM 265
Niveli i zhurmës (H/M/L) dB(A) 37/35/33
Presioni statik Pa 20
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 700x615x200
PESHA kg 21
DIMENSIONET DHE PESHA
Njësia e brendshme Dimensionet (WxDxH) mm 700x615x200
Pesha kgr 21
MADHËSIA E TUBIT
Tubacionet e ftohjes Diametri i gazit inç Φ3/8
Diametri i Lëngut inç Φ1/4
Kullimi Diametri x Trashësia inç Φ20×1.5
Back to top of page