SERIA ERAI MYSTERY WHITE INVERTER DC

SERIA ERAI MYSTERY WHITE INVERTER DC

Seria e re e kondicionerëve ErAI me teknologji të integruar të inteligjencës artificiale ofron një përvojë të personalizuar duke përshtatur funksionimin e tij me nevojat tuaja.
Ai mbledh vazhdimisht informacion nëpërmjet mikroçipit dhe trajton në mënyrë efektive dhe fleksibël ndryshimet në temperaturën e ambientit, madhësinë e dhomës dhe ngarkesën termike, duke ju ofruar rehati absolute dhe kursime maksimale të energjisë.

Categories: , Tag:

Description

OYOTOMI ERAI MYSTERY WHITE ALL DC INVERTER R32 2022
MODEL MISTER I BARDHË CTN/CTG-228W
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW 2.7
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW 2.7
NGARKESË E PROJEKTIMIT TË NGROHJES SË ZONËS SË Ngrohtë (Pdesignh) kW 2.9
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE*
PERFORMANCA
Btu/orë 9212
kW 2.70
FARM E PERFORMANCËS
Btu/orë 2,730 – 12,966
kW 0,80-3,80
Ngrohje*
PERFORMANCA
Btu/orë 10236
kW 3.00
FARM E PERFORMANCËS
Btu/orë 3,071 – 14,501
kW 0,90 – 4,25
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc)
SHIKUES 8.5
Klasa e Energjisë së Ftohjes A+++
NGROHJA (Pdesignh)
SCOP mesjetare 4.6
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A++
Sezoni më i ngrohtë SCOP 5.7
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e nxehtë A+++
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 1-220~240V-50
FTOHJE (Pdesignc) KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 111
NGROHJA (Pdesignh)
KONSUMI VJETOR I GJYSËSEZONIT (QHE) kWh/a 822
KONSUMI VJETOR I SEZONIT TË NXETË (QHE) kWh/a 712
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 0.80
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) m3/h 610/570/540/470/440/420/390
FUQIA E TINGUT TË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 58/56/53/50/45/42/41
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (SHi/Hi/Mhi/M/MLo/Lo/SLo) dB(A) 38/37/34/31/26/23/22
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 61
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 50
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME
DIMENSIONET (D*H*D) mm 837×293×200
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 909×276×366
PESHË NETO/Bruto kg 9.5/11.5
NJËSIA E JASHTËM
DIMENSIONET (D*H*D) mm 732×555×330
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 791×590×373
PESHË NETO/Bruto kg 25/27.5
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES
Diametri i Lëngut mm (inç) 6,35 (1/4”)
Diametri i gazit mm (inç) 9,53 (3/8”)
Gjatësia maksimale m 15
Diferenca maksimale e lartësisë m 10
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONIMI I INVERTERIT TË GJITHA DC PO
Kufijtë operativ oC
Ftohja -15 e 50
Ngrohje -25-30
FTOHËS R32
SASIA E ftohësit kg 0.53
EKUIVALENT I CO2 ton 0,35775
INTELIGJENCA ARTIFICIAL “AI” PO
STERILIZIMI UV AJRI PO
JONIZER I PLAZMES PO
WI-FI I INSTALUAR PARAPRAKE
FILTRAT
Para-filtër me densitet të lartë
x HEPA 3PLUS (HEPA/Jon argjendi/Sterilizimi biologjik)
x Fotokatalitik
Standardet e Harmonizuara: EN14511:2007, EN12102*
POTENCIALI GLOBAL PËR NGROHJE (GWP) 675
Back to top of page