INVERTER Dyshemeje/Tavan DC CFT110IUINVR32 / OU1103INVR32

INVERTER Dyshemeje/Tavan DC CFT110IUINVR32 / OU1103INVR32

Ftohës R32
Klasa energjetike A++/A+
Ka një parafiltër kundër pluhurit dhe aromave të pakëndshme
Ka një kontrollues wireless

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: CFT110IUINVR32 / OU1103INVR32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 10
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 9
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 34100
kW/h 10
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 10.918 – 37.532
kW/h 3,20 – 11,00
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 40900
kW/h 12.00
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 10.236 – 46.062
kW/h 3,00 – 13,50
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 6,1
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 4
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A+
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 400/3/50
FTOHJE (Pdesignc) – KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 561
Ngrohja (Pdesignh) – KONSUMI MESATAR VJETOR I SEZONIT (QHE) kWh/a 3146
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 3,2
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo) m3/h 1600/1500/1350/1260
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË BRENDSHME (Përshëndetje) dB(A) 61
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo) dB(A) 49/47/45/43
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 70
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 55
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1200*665*235
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1363*770*300
PESHË NETO/Bruto kg 32/38
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 940*820*460
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1073*868*563
PESHË NETO/Bruto kg 89/101
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 15,88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 65
Diferenca maksimale e lartësisë m 30
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativë Ftohja -20 ~ 48
Ngrohje -20 ~ 24
FTOHËS R32
WI-FI OPTIONAL
FILTRAT Para-filtër që lahet
Back to top of page