INVERTER Dysheme Tavani DC CFT71IUINVR32 / OU711INVR32

INVERTER Dysheme Tavani DC CFT71IUINVR32 / OU711INVR32

Ftohës R32
Klasa energjetike A++/A
Ka një parafiltër kundër pluhurit dhe aromave të pakëndshme
Ka një kontrollues wireless

Description

SPECIFIKIMET
MODELI: CFT71IUINVR32 / OU711INVR32
NGARKA E DIZAJNIT (Pdizajn)
NGARKESA E DIZAJNIT TË FTOHJES (Pdesignc) kW/h 7
NGARKESA E PROJEKTIMIT TË ZONËS SË MESËM TË NGROHJES (Pdesignh) kW/h 6,4
FTOHJE / EFIÇENCA TERMIKE
FTOHJE PERFORMANCA Btu/h 23870
kW/h 7
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 8.189 – 27.296
kW/h 2,4 – 8.00
NGROHJE PERFORMANCA Btu/h 27280
kW/h 8.00
FARM E PERFORMANCËS Btu/h 7.506 – 30.708
kW/h 2,20 – 9,00
SHKALLA E PERFORMANCËS SËZONALE
FTOHJE (Pdesignc) SHIKUES 6,8
Klasa e Energjisë së Ftohjes A++
NGROHJA (Pdesignh) SCOP mesjetare 3,9
Klasa energjetike e ngrohjes në sezonin e mesëm A
KARAKTERISTIKAT ELEKTRIKE
TENSION/FREKUENCA KRYESORE Ph-V-Hz 230/1/50
FTOHJE (Pdesignc) – KONSUMI VJETOR (QCE) kWh/a 359
Ngrohja (Pdesignh) – KONSUMI MESATAR VJETOR I SEZONIT (QHE) kWh/a 2295
PERFORMANCA
DEHYDRIMI L/h 2,1
FURNIZIM AJRI I NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo)     m3/h 1300/1220/1090/940
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË BRENDSHME (Përshëndetje)    dB(A) 57
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË BRENDSHME (Turbo/Hi/M/Lo)    dB(A) 45/44/41/38
FUQIA AUDIO E NJËSISË TË JASHTME (Përshëndetje) dB(A) 67
NIVELI I ZhURMËS SË NJËSISË TË JASHTËM (Përshëndetje) dB(A) 52
DIMENSIONET DHE PESHA
NJËSIA E BRENDSHME DIMENSIONET (D*H*D) mm 1200*665*235
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1363*770*300
PESHË NETO/Bruto kg 31/37
NJËSIA E JASHTËM DIMENSIONET (D*H*D) mm 892*698*340
DIMENSIONET E PAKETIMIT (D*H*D) mm 1029*750*458
PESHË NETO/Bruto kg 53/57
MBYLLJE E NJËSISË TË JASHTËM Metalike
MADHËSIA E TUBIT
TUBAT E FTOHJES Diametri i Lëngut mm (inç) 9,53 (3/8”)
Diametri i gazit mm (inç) 15,88 (5/8”)
Gjatësia maksimale m 50
Diferenca maksimale e lartësisë m 25
Karakteristikat e përgjithshme
FUNKSIONI I INVERTERIT PO
Kufijtë operativë Ftohja -20 ~ 48
Ngrohje -20 ~ 24
FTOHËS R32
WI-FI  OPTIONAL
FILTRAT Para-filtër që lahet
Back to top of page